Nieuws

Nieuws

ONTDEK B-LOFTS OP ZATERDAG 11 SEPTEMBER

Ben jij benieuwd naar de bijzondere kwaliteiten én vele mogelijkheden van B-Lofts. Wacht dan beslist niet te lang om je interesse te tonen voor de nieuwe hotspot van Vlissingen. Maak een afspraak voor een informatiegesprek op zaterdag 11 september, geheel vrijblijvend uiteraard. Ontdek het nog beschikbare aanbod en kom alles te weten over de hoogwaardige kwaliteit en alle (keuze)mogelijkheden. Je kunt deze dag al je vragen stellen en ontvangt de indrukwekkende impressies, gedetailleerde tekeningen, plattegronden en prijzen. Maak hier een afspraak en verzeker jezelf van alle tijd en aandacht van één van de makelaars om B-Lofts te ontdekken. Van harte welkom!

De belofte van B-Lofts

B-Lofts is geen Plan B. B-Lofts is voor wie bewust kiest voor A-kwaliteit, een stoer appartement op de nieuwe Vlissingse hotspot en het genot en gemak van zeer energiezuinig en comfortabel (parkeerkelder, berging, onderhoudsarm, veilig) wonen. Dát is de belofte van B-Lofts.

Verkoopdag B-Lofts zaterdag 31 juli 2021

Wil jij wonen op dé nieuwe hotspot van Vlissingen? En ben je benieuwd naar de bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden van B-Lofts? Maak dan nu een afspraak voor een informatiegesprek tijdens de verkoopdag op zaterdag 31 juli 2021. Ontdek het beschikbare aanbod, de hoogwaardige kwaliteit in afwerking en alle (keuze)mogelijkheden. Stel al je vragen, krijg de mogelijkheid tot het nemen van een optie en ontvang alle indrukwekkende impressies, gedetailleerde tekeningen, plattegronden en prijzen. Met een afspraak op het kantoor van Schinkel de Weerd Makelaardij in Oost-Souburg garandeer jezelf van alle tijd en aandacht van een makelaar om de unieke kwaliteiten van een B-Lofts appartement of penthouse te ontdekken en door te spreken. Nuchter en realistisch. Van harte welkom om samen te denken in kansen en mogelijkheden! Meld je hier aan

Inschrijving sluit 13 juni 2021

Wat een waanzinnige belangstelling voor de nieuwe hotspot van Vlissingen! Zaterdag 29 mei mochten we maar liefst 350 brochure-boxen uitreiken aan geïnteresseerden van het eerste uur. Stuk voor stuk enthousiast ontvangen. Op dit moment verwerken we alle inschrijvingen. Heb jij je nog niet ingeschreven? Wacht beslist niet te lang: inschrijven kan tot en met 13 juni 2021. De indrukwekkende impressies in de brochure van B-Lofts tonen je hoe heerlijk je woont in één van de havenlofts of appartementen. De vele mogelijkheden nodigen uit om weg te dromen bij jouw nieuwe thuis. Vraag je brochure gelijk aan: www.b-lofts.nl/#brochureaanvraag en schrijf je in. Je verzekert jezelf hiermee van een informatiegesprek vóór de eerste toewijzingen plaatsvinden. B-Lofts belooft een beleving, vol karakter én vol mogelijkheden. Ontdek ze allemaal.

Zes types, telt B-Lofts

Elk met hun eigen eigenschappen en kwaliteiten. Van ieder type is een aparte deelbrochure gemaakt, met een natuurgetrouwe impressie van het exterieur én het interieur. Bovendien is een plattegrond opgenomen in de brochure. De indeling is ter inspiratie en om je een gevoel bij de ruimte te geven. De gedrukte brochures zijn inmiddels al op, maar wie zich aanmeldt op www.b-lofts.nl krijgt direct een mail met alle gewenste bestanden in pdf. Dan kan het oriënteren gelijk beginnen.

Brochure-boxen al voor de verkoopstart allemaal vergeven

De belangstelling voor een appartement of loft in B-Lofts was dusdanig groot dat het aantal aanvragen een paar dagen voor de verkoopstart het aantal gedrukte exemplaren overtrof. Ruimschoots. Helaas ontvangen dus niet alle belangstellenden de fysieke brochures, maar beantwoorden we de aanvragen vanaf nu met een set van net zo mooie, complete en indrukkende pdf-bestanden. Uiteraard zitten daarbij ook de prijslijst en (belangrijk!) het inschrijfformulier.